Om VikingNor

 

Virksomheden, som startede op i 2015 under navnet VikingLeg, kom flyvende fra start og har udviklet sig fra at være ”den nye dreng i klasse” til hurtigt at blive et kendt navn i branchen.


I takt med at vi er vokset og fået flere forskellige kompetencer og grene bygget på vores virksomhed, samt at vi nu opererer i hele norden, synes vi, at tiden er inde til at skifte navn til VikingNor.

Det er et navn, der både understøtte vores nuværende forretningsgrundlag samt de nye tiltag, der er dukket op hen ad vejen.

 

Vores værdier, rådgivning og kompetencer er vi ikke gået på kompromis med - tværtimod har vi fremadrettet endnu mere fokus på både rådgivning og på kvalitets-produkter.

VikingNor understøtter vores underkategorier med Legepladser (VikingLeg som mange af vores nuværende kunder kender os for), Byrum & Interiør samt Sport & Fitness.
VikingLeg er stadig en stor del af vores DNA, der er blot kommet flere strenge på.

 

I dag beskæftigere vi os ikke kun med legepladser, med også med interiør - til såvel indendørs som udendørs brug.

 

Kontakt os i dag

 

 

VikingNor forholder sig til bæredygtighed, og vi søger at efterleve så mange af FNs verdens mål som muligt.

Derfor har vores produkter også en række certificeringer. Du kan læse meget mere om det i vores "grønne profil".

 

For at realisere overgangen fra VikingLeg til VikingNor, har vi modtaget støtte fra LAG Himmeland. 

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne.

 

 

 

Eksklusivt og funktionelt
uderum og interiør

Vores produkter er unikke. De er ikke kun er funktionelle, men også eksklusive og henvender sig til alle, det være sig store som små. Det kan være den forening, der har behovet for en mindre legeplads eller fitnessområde, til større offentlige instanser, som har behov for at få designet et større uderum med eksklusive og funktionelle muligheder.

 

Hos VikingNor har kunden mulighed for at ændre på design, størrelse og funktion på de fleste produkter. Vi henvender os til såvel privatpersoner som til det offentlige. Gennem årene har vi indgået eksklusivaftaler, på stort set alle vores produkter. Vi har få nøje udvalgte forhandler, som vi arbejder tæt sammen med. Det betyder, at vores sortiment ikke kan købes hos andre. 

 

I dag beskæftiger vi os med hele Norden med fokus på Danmark, men vores mål og visioner er at blive stærkere i hele Norden.

Funktionelt design

Hos VikingNor er vi især stolte over at kunne tilbyde kunderne unikke handicapvenlige legepladser – vi kalder det inkluderende leg. Funktionelt og lækkert design. 

 

Vores mission er, at alle børn skal kunne lege sammen på næsten lige vilkår. Det er lykkedes os godt med vores produkter indenfor inkluderende leg. 

 

VikingNor tilbyder mange løsninger til byrummet i form af interiør til byrummet - alt lige fra biopejs, opsatser, lamper og fontæner til blomsterkummer, læ-afskærmning og parkudstyr. Her tilbyder vi løsninger i såvel træ, stål samt cor-ten stål.  

 

Vores produkter er vedligeholdelsesfri og designet i lækre materialer. 

 

Kontakt os i dag