Underlag

Kontakt os  så finder vi den het rigtige løsning, som passer til dine ønsker og behov.

Pladsstøbt gummi

Pladsstøbt gummi

Pladsstøbt gummi er ikke kun en god miljøvenlig løsning, men også en løsning til at integrere leg og læring i selve underlaget. Med pladsstøbt gummi, er det muligt at lave, forskellige designs, som dyremotiver i 3D, hinkeruder, talrækker og andre lærerige elementer for børn.

Underlag til alle behov

3D puzzle

Den seneste udvikling i vores F-sortiment, puslespilsplade 3D, kan lægges uden dyvler. Fliserne kan let placeres på forskelligt underlag. De forbliver sat fast sammen, selv ved ujævnheder. Ligesom fliserne i F-serien (sikkerhedsfliser) er puslespillet af 3D-sikkerhedsfliser lavet af miljøvenlige højkvalitetsgranulater og -bindemidler. Pladerne er også skridsikre og vandgennemtrængelige.

 

Græsarmering

Græsarmeringen er en flise med bikubemønster, der bevarer det naturlige underlag. Den porøse struktur gør det muligt for græsset at vokse naturligt og sikrer nem græsslåning. Græsarmeringen kan tilpasses individuelt, da det er muligt at skære fliserne til med en sav eller en skarp kniv.

Gummibelægning

Vores flise med design som belægningssten er en fleksibel løsning til udendørs opholdsområder. De placeres på stabilt underlag og limes på. Der er ingen skruehuller, og de er lette at lægge. Gummifliserne anbringes direkte ovenpå de gamle betonfliser, hvilket sparer turen til genbrugspladsen.
Gummibelægningen kan bruges til tag- og almindelige terrasser samt i indkørsler og garager, da denne flise ikke får dækspor. På grund af den unikke måde at samle fliserne på er vores belægning et usædvanligt solidt underlag. Fliserne glider ikke fra hinanden, heller ikke ved daglig brug eller tung belastning. Fliserne er 25 mm tykke.

 

Staldfliser

Vores staldfliser er udviklet i samarbejde med opdrættere og hesteelskere. Efter mange års produktudvikling, er resultatet en to-lags gummiflise. Staldflisen er udviklet med et bindemiddel, der er resistent overfor urin. Det øverste lag er solidt og ekstra slidstærkt. Professionelle, der arbejder med heste, anbefaler vores staldflise. Flisen giver efter, beskytter hestens led og øger komforten, både når hesten står op og ligger ned. Flisen er isolerende og sparer strøelse.

 

Underlag til leg

Motivfliser

Fliserne med motiver er fremstillet af specielt EPDM-granulat og er udviklet specielt til formålet. Det får motivet til at fremstå tydeligt uden synlige og mærkbare overgange. I produktionen bruger vi farvet EPDM-granulat, så fliserne bevarer deres originale farver.
Filserne produceres i alle regnbuens farver, hvilket gør, at de atid passer til resten af egepladsens udstyr. Laserteknologi gør det muligt at producere alle slags motiver, blandt andet firmalogo og symboler.
Fliser med motiver i EPDM-granulat kan produceres i alle regnbuens farver.

 

Hinkeruder

Til produktionen bruger vi farvet EPDM-granulat, så fliserne bevarer de originale farver. Hinkeruden kan let tilpasses eksisterende faldunderlag. Disse fliser er meget populære på legepladser, i skoler og børnehaver. Kombinationen af vores standardfaldunderlag og farvestrålende design betyder, at hinkeruden bliver en naturlig del af legen. Fliserne kan placeres på et plant underlag, for eksempel beton og asfalt, både inden- og udendørs.

Underlag til vippedyr

Dette faldunderlag anbefales til alle vippedyr. At vippe er noget af det sjoveste på legepladsen, og faldunderlaget beskytter ved eventuelt fald. Faldunderlaget fungerer som beskyttelse og holder området stabilt, så den oprindelige overflade ikke udhules og slides. Faldunderlaget produceres af kvalitetsgranulat, hvilket giver underlag af høj kvalitet.

Sikkerhedsfliser

EPDM sikkerhedsfliser

Vores gummifliser, med EPDM-granulat på overfladen, findes i 21 flotte farver. Et sikkert faldunderlag er vigtigt på legepladsen. Ved brug af disse gummifliser beskyttes børnene mod fald på legepladsen. Tykkelsen på flisen vælges ud fra højden på legepladsredskaberne.

Vi har fliser beregnet til faldhøjder på 150-270 cm.  Fliserne fremstilles af kvalitetsgranulat og et specialudviklet bindemiddel. Både granulat og bindemiddel er miljøvenlige. Fliserne er skridsikre og vandafledende og kan derfor bruges på terrasser og ved swimmingpools. De fås i mange farver. Fliserne kan placeres på forskelligt underlag.

 

Sikkerhedsfliser F

FV fliserne giver mere efter på grund af pyramidemønstret på undersiden. Tykkelsen på flisen skal vælges ud fra legepladsredskabernes højde. Vi har fliser beregnet til faldhøjde på 170-300 cm. Fliserne fremstilles udelukkende af kvalitetsgranulat samt et specialudviklet bindemiddel. Både granulat og bindemiddel er miljøvenlige. Fliserne er skridsikre og vandafledende og kan bruges på terrasser, ved swimmingpools og på legepladser. De har et innovativt design og kan placeres på betonunderlag.

Sikkerhedsfilser FM

Sikkerhedsfliser er vigtigt tilbehør til legepladser, og når de er lagt professionelt, beskytter de børnene ved eventuelt fald. FM-sikkerhedsfliser er prisbesparende i forhold til vores faldunderlag fra F-serien. Vores FM-fliser er også velegnede til udendørs brug ved hjemmet og er beregnet til faldhøjder på 90 til 160 cm. Gummifliserne til faldbeskyttelse er fremstillet af miljøvenlige højkvalitetsgranulater og -bindemidler. Fliserne kan bruges som terrassefliser, ved poolområder og under legepladsredskaber. Vi anbefaler, at de lægges på plane overflader (især beton).

Sikkerhedsfliser FV

FV fliserne giver mere efter på grund af pyramidemønstret på undersiden. Tykkelsen på flisen skal vælges ud fra legepladsredskabernes højde. Vi har fliser beregnet til faldhøjder på 170-300 cm. Fliserne fremstilles udelukkende af kvalitetsgranulat samt et specialudviklet bindemiddel. Både granulat og bindemiddel er miljøvenlige. Fliserne er skridsikre og vandafledende og kan bruges på terrasser, ved swimmingpools og på legepladser. De har et innovativt design og kan placeres på betonunderlag.

Fitness

 

Fitness basic F

Fitness Basic F-gulvet fås i tre forskellige tykkelser: 10, 15 og 20 mm. Gulvet har en glat overflade med afskårne kanter. Når Fitness Basic F-gulvet er lagt, danner det et flisemønster.

Gulvbelægningen kan kombineres med Fitness Basic G og -S-gulvene.

 

Fitness basic G

Fitness Basic G-gulvet fås i tre forskellige tykkelser: 10, 15 og 20 mm. Gulvet har et mønster med fire gange fire riller, der sidder vinkelret på hinanden. Med dette design undgås monotoni i et stort åbent område. Gulvbelægningen kan kombineres med Fitness Basic S og -F-gulvene.

 

Fitness Basic S

Fitness Basic S-gulvet fås i tre forskellige tykkelser: 10, 15 og 20 mm. Gulvet har en helt glat overflade og er specialdesignet til professionel brug i fitnesscentre.

Gulvbelægningen kan kombineres med Fitness Basic F og -G-gulvene.

Fitness puzzle

Fitness-puslespillet er et standardprodukt til fitnessgulve og kan sammensættes som puslespil. Fitness-puslespil er populære i hele Europa, fordi de nemme at lægge, og fordi det kun er fantasien, der sætter grænser for designet.

Fitness gulv L

Fitness-gulv L er baseret på det grundlæggende koncept for vores S-standardmodel, dog med skrå kanter. Størrelsen, en meter gange en meter, og gør det nemt og effektivt at lægge gulvet i store rum som aerobic haller.

Fitness-gulv L er særligt egnet til at lægge ovenpå betongulve, da det skal limes på.

 

Fitness gulv L+

Fitness-gulv L+ har i modsætning til fitness-gulv L et flisemønster. Fitness-gulv L+ fliser kan lægges over et stort område, hvorved flisemønstret giver rummet en anden struktur end fitness-gulv L.

Fitness-gulv L + er særligt egnet til at lægge ovenpå betongulve, da det skal limes på.

Fitness gulv X

Med sit rustikke belægningsmønster passer det perfekt til alle fitnessrum. Det er let at tilpasses og nemt at lægge. Gulvet kan kombineres med Fitness-gulv Y, hvilket giver flere farve- og designmuligheder.

Det kan limes på, men det er ikke nødvendigt.

Fitness gulv Y

Fitness-gulv Y er særdeles stabilt. Det er let at tilpasses og nemt at lægge. Gulvet kan kombineres med Fitness-gulv Y, hvilket giver flere farve- og designmuligheder.

Det kan limes på, men det er ikke nødvendigt.

 

Træningsgulv

På grund af flisens elasticitet beskyttes såvel træningsgulv som led, hvilket reducerer risikoen for skader. Vi har udviklet denne flise til sports- og fitnesscentre. Den modvirker støj og skader på det eksisterende gulv, hvor der trænes med tunge vægte.

Der kræves en plan og glat overflade, da denne flise skal limes på underlaget.

 

Kanter, trin, ramper mm.

Hjørne- & kantsten

Indkørslen kan gøres mere behagelig med den kileformede kantsten, som giver efter. Vi producerer hjørne- og kantsten, der både er elegante og sikre. Vores hjørne- og kantsten er den perfekte løsning, fordi de udjævner overgange på ujævn grund. Risici for fald reduceres, og kørestolsbrugere får lettere adgang med disse hjørne- og kantsten.

 

Kantafgrænsning

Kantafgrænsningsflisen er lavet af gummi og kan bruges på legepladser og stisystemer, på kort sagt alle udendørs arealer. Flisen egner sig også til afgrænsning af private eller offentlige områder. Kombineres kantafgrænsningen med sikkerhedsfliser, er det en perfekt løsning på legepladser. Kantafgrænsningen støbes fast med beton.

 

Palisadestolper

Palisadestolperne, der er produceret af gummigranulat, anvendes typisk som kantafgrænsning på legepladser og til opbygning af sandkasser. Palisaderne er elegante og placeres rundt om sandkassen i den form, den skal have. Kan også anvendes til kantafgrænsning ved stier og bede, til palisader og hegn, og hvor der ønskes en dekorativ afgrænsning af et område.

Ramper

Den kileformede rampe, der er fremstillet af gummigranulat, har drænsystem og er derfor vandafledende og skridsikker. Rampen holdes sammen af plastikdyvler, der sikrer, at rampen ikke skrider. Denne rampe er den perfekte løsning ved kantsten, trapper og trin. Rampen gør det desuden nemmere for biler, cykler og kørestole at køre både op og ned.

Trin blokke

Trinet er fremstillet af gummigranulat og kan erstatte træ- eller betontrin. Blokken kan også bruges som kantafgrænsning. Trinene er fremstillet af støddæmpende gummigranulat og anbefales derfor til trapper i skoler og børnehaver samt på hospitaler og plejehjem. Trinets størrelse giver uendelige muligheder: Brug det ved sandkassen, på tribuner eller som kantafgrænsning.

 

Bold & terning

Bold

Bold kan få bygninger samt park- og haveanlæg til at se spændende og interessante ud. Den har en behagelig overflade og kan også bruges som bord og stol. Med børns fantasi kan de desuden blive til alt muligt andet. Hvis bolden placeres enkeltvis med for eksempel en meters mellemrum, kan de bruges som hopperedskaber. Det udvikler børnenes balanceevne. Bolden findes i flere forskellige farver og størrelser.

 

Terning

Terning kan få bygninger samt park- og haveanlæg til at se spændende og interessante ud. Den har en behagelig overflade og kan også bruges som bord og stol. Med børns fantasi kan de desuden blive til alt muligt andet. Hvis bolden eller terningen placeres enkeltvis med for eksempel en meters mellemrum, kan de bruges som hopperedskaber. Det udvikler børnenes balanceevne. Terningen findes i flere forskellige farver og størrelser.