Forside   >   Underlag til sport, leg og uderum

 

Underlag til sport, leg og uderum

Se hele vores sortiment her

Funktionelt og bæredygtigt underlag

Hos VikingNor går vi op i at lave projekter, der er så bæredygtige som muligt. Derfor er vores gummiunderlag lavet af gamle bildæk og er en cirkulær og miljøvenlig løsning til udemiljøet.

Derudover hjælper underlaget på afledning og dræning af vand.

 

Den største gevinst ved et gummi underlag, er dog at det er inkluderende. Her kan alle - også kørestolsbrugere - være med i aktiviteten.

 

Pladsstøbt gummi er ikke kun en god miljøvenlig løsning, men også en løsning til at integrere leg og læring i selve underlaget.

Med pladsstøbt gummi, er det muligt at lave forskellige designs som dyremotiver i 3D, hinkeruder, talrækker og andre lærerige elementer for børnene. 

 

Lang levetid

Vores faldunderlag i genbrugsgummi kræver ikke vedligeholdelse - og giver en længere levetid i forhold til sand og faldgrus – så i længden kan det bedre betale sig med et underlag af gummi.

 

Gummiunderlaget er brandtestet og godkendt efter EN 1177. Vi kan levere løsninger til faldhøjder fra 100 til 300 cm. 

 

 

Kontakt os i dag

 

 

Et sikkert faldunderlag er vigtigt på såvel legepladsen som på sportsomåder.  Med et underlag fra VikingNor, får dit uderum det sidste: Funktionalitet, sikkerhed og smukt design.  
 
Faldunderlag i genbrugsgummi fra VikingNor, overholder alle krav for sikkerhed og faldhøjder. Derudover gør det legepladsen mere spændende at kigge på. Vi tilbyder mange forskellige løsninger såsom pladsstøbt gummi, som kan designes efter jeres ønsker samt de mere traditionelle gummifliser. Vores nye 3D fliser - 3D puzzle - er ud over det spændende design også utrolig lette at udlægge, og derfor spares der en del penge i anlægsbudgettet.
 
Faldunderlagets stødabsorberende evner sikrer, at børn kan lege og udforske legepladsen, og dermed udfolde og udvikle sig sikkert og trygt. VikingNor leverer ikke kun underlag i form af sikkerhedsfliser og græsarmering, men også kantafgrænsning til for eksempel sandkassen. Endvidere fås vores underlag også som motivfliser og hinkeruder.
Alle vores produkter fås i forskellige farver og størrelse og underlaget er let at montere.
 
Vi rådgiver gerne i forhold til anvendelsesområder og sikkerhedskrav.