Forside  >   Leg og legepladser

Leg og legepladser

Se et udpluk af vores legepladssortiment her

Med til legepladserne kan der leveres  underlag  i mange forskellige farver, former og størrelser.

 

Certificering af vores legepladser

Certificeringen af produkter er en kontinuerlig proces. Vi kontrollerer løbende og undersøger vores udstyr for at give vores kunder et sikkert, holdbart og attraktivt udseende i mange år.

Produkterne har overensstemmelsescertifikater med de europæiske normer udstedt af TÜV.

 

Legepladser

VikingLeg er en del af VikingNor og har eksklusivitet i hele Danmark med udvalgte brands.

VikingLeg understøtter hele vores legepladsområde, og vi leverer legepladser i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

Vi vægter solid rådgivning højt og er altid klar til at besvare spørgsmål af både teknisk og løsningsorienteret karakter. Vi lægger stor vægt på håndværk, sikkerhed og løsninger, der kan tåle danske vejrforhold samt timevis af sjov leg. Vi er ekstra stolte over at kunne præsentere vores vedligeholdelsesfri legepladser til både skoler, institutioner og kommunale forvaltninger.

 

 

Kontakt os i dag

 

 

 

Vedligeholdelsesfri legepladser i unikt design

Legepladserne fra VikingNor bevarer det moderne og unikke design uden særlige krav til vedligeholdelse. Foruden den bundsolide konstruktion, er der lagt vægt på totaloplevelsen – både hvad angår brug og sikkerhed. Derfor er der benyttet skridsikre plader, sikre samlinger og bløde gummimaterialer på bevægelige dele.


Alle elementer på legepladserne fra VikingNor leveres derudover i et frisk og farverigt look, hvor udformningen er foretaget, så produkterne får deres helt eget særkende, der er med til at løfte legeoplevelsen yderligere. Det giver sikre og pålidelige legepladser, som er både velfungerende og flotte. Sammen finder vi det helt rigtige farvetema til hver enkelt kunde, ligesom vi også laver kundetilpassede løsninger – det kan f.eks være, at gøre et eksisterende legetårn større eller mindre alt efter ønsker og plads.

 

 

Vi vægter dialogen med kunden højt og elsker at brainstorme og idéudvikle sammen med og for kunden. Hos VikingNor bliver du ikke henvist til en byg-selv-side, da det kræver viden og indsigt i alle de regler, der er omkring opbygning, sikkerhed, lovgivning etc. at designe/ opstille en legeplads.
Erik er uddannet legepladsinspektør og kender ALT til dette og vi brænder alle for at nørde med farver, former og muligheder, så kunderne får præcis den legeplads, de ønsker sig.

 

Redskaber bygget i de bedste materialer gør, at legepladserne er langtidsholdbare og kan klare de skiftende vejrforhold, vi har i Danmark og i hele Norden.

Med de vedligeholdelsesfri materialer er der lagt op til spændende motoriske udfordringer og fysisk udviklende aktiviteter, når børnene ønsker det.

VikingNors vedligeholdelsesfri legepladser inviterer altid til leg og oplevelser.