Forside  >   Sport & fitness

Sport & Fitness

VikingLeg er en del af VikingNor og har eksklusivitet i hele Danmark med udvalgte brands. VikingLeg understøtter hele vores legepladsområde og vi leverer sport- og fitnessomårder i høj kvalitet, men stadig til fornuftige priser.

 

Se et udpluk af vores sortiment her

 

Vi hjælper jer i mål med det
ultimative fitnessområde


Hos VikingNor, står vi klar til at hjælpe jer med svar på alle de spørgsmål, der følger, når I skal bygge, designe og skabe det ultimative fitnessområde. Vi lægger stor vægt på rådgivning og totalløsninger tilpasset jeres projekt.


Lad os sammen bygge det næste fitnessområde, hvor de fysiske udfordringer kan blive udfordret.

 

Kontakt Vibeke på telefon 2255 1529 eller mail   vikingnor@vikingnor.dk

 

 

 

Kontakt os i dag

 

Fitnessområdet til den rigtige målgruppe

Friheden til at sammensætte det helt rigtige fitnessområde, giver mange muligheder. Ikke kun i form af designmuligheder, men også i forhold til at vælge redskaber, der passer bedst til målgruppen. Udover træningsredskaber, har vi også fokus på et godt underlag, som har mange forskellige funktioner, farver og størrelser.

Her kan du se vores forskellige muligheder af produkter

 

Se vores store udvalg i  underlag.

 

Vi tilbyder funktionelle og vedligeholdelsesfri produkter til jeres fitnessområde. Vores produkter har spændende former med sikre løsninger og kvalitetsmaterialer, der samles og skræddersyes, så de passer lige ind i det område, I har udvalgt.

 

Design jeres eget fitnessområde

Har I en helt særlig idé til, hvordan det perfekte og suverænt mest indbydende fitnessområde ser ud, så byg den i samarbejde med os. Vi kan skabe jeres helt individuelle design ud fra jeres idéer og forventninger til løsninger. Det giver et skræddersyet produkt, der er 100 procent målrettet jeres behov for et lækert sport- og finessområde.
 
Vi hjælper jer med viden og erfaring, når I skal planlægge sammensætning og design af et fitnessområdet.

 

Ud fra jeres ønsker kommer vi med et oplæg, hvor alle sikkerhedsmæssige forhold er afklaret, og alle standarder overholdt. Når der er enighed om det videre forløb, præsenteres projektet, inden det realiseres. Fitnessområdet er selvfølgelig skabt ud fra hensyn til den målgruppe, der skal benytte den.